Winkelwagen Geen producten

ONZE SERVICE.

    Snel en gratis bezorgd!

    Advies bij samenstellen

    Kant en klaar geleverd

    3 jaar carry-in garantie

    Uit voorraad leverbaar

    Eigen technische dienst

 

VEILIG BETALEN.

Veilig en eenvoudig betalen.

 

KEURMERKEN.

Gecertificeerd door

Sinds 2008 gecertificeerd.

 

VERZEKERD.

verzonden met

 

Gratis vanaf € 250,00.

 

ADVIES.

van een expert

085 - 800 4321

Maandag t/m vrijdag

9:00 - 12:00 uur

We geven u graag advies.

Bezorging & Afhalen

» Levering

Als u online een bestelling plaatst kunt u aangeven dat u de bestelling wenst te laten verzenden. Wij verzenden naar Nederland en België. U ontvangt van ons een verzendbericht met pakketnummer zodra uw bestelling door ons is verwerkt.

» Verzendkosten

Wij hanteren vaste verzendkosten van € 8,95 voor verzending binnen Nederland, ongeacht het aantal producten. Afhankelijk van de door u gekozen betaalwijze worden er eventueel transactiekosten gerekend. Deze kosten worden tijdens het bestelproces weergegeven vóór u de bestelling definitief plaatst. Wij verzenden ook naar België, de verzendkosten daarvoor zijn € 13,95. Uw bestelling wordt goed verpakt en beschermd tegen beschadiging. Tevens wordt de bestelling verzekerd verzonden voor eventuele schade of vermissing.
Momenteel verzenden wij bestellingen met een orderwaarde van € 250,00 of hoger, gratis binnen Nederland en naar België. Bij een orderwaarde tot € 250,00 rekenen wij bovenstaande verzendkosten. Betalen bij bezorging (rembours) is momenteel niet mogelijk.

» Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Op de website kunt u direct zien of het product wel of niet leverbaar is en wanneer het product verzonden kan worden. Wij werken niet met levertijden omdat wij geen invloed hebben op het transport- en sorteerproces van de vervoerder en deze dus niet kunnen garanderen. Wij leveren veelal uit eigen voorraad om zo snel mogelijk te kunnen leveren. Kiest u voor betalen via iDeal dan kunnen wij uw bestelling direct verwerken. Als u een andere betaalwijze kiest wachten wij op binnenkomst van uw betaling. Hierdoor zal in de meeste gevallen de levering uitgesteld worden.

» Ontvang ik een verzendbericht of bewijs als de bestelling is verzonden?

U ontvangt een verzendbericht met het pakketnummer van de zending waarmee u de verwerking bij PostNL kunt volgen. PostNL geeft hiermee een indicatie van de dag en tijdstip waarop zij uw bestelling bij u verwacht te bezorgen. Houdt er (zeker rondom de feestdagen) rekening mee dat door de PostNL getoonde informatie niet altijd actueel is en geen garantie biedt.

» Wilt u een bestelling bij ons afhalen?

Omdat wij een webshop zijn richten wij ons op het goed en zo snel mogelijk klaarmaken en verzenden van bestellingen. Het is daarom niet mogelijk om een bestelling af te halen.

Copyright © 2003 -   COMPUTERSAMENSTELLEN.NL