Winkelwagen Geen producten

ONZE SERVICE.

    Snel en gratis bezorgd!

    Advies bij samenstellen

    Kant en klaar geleverd

    3 jaar carry-in garantie

    Uit voorraad leverbaar

    Eigen technische dienst

 

GESPREID BETALEN.

In 3 termijnen betalen.

 

KEURMERKEN.

Gecertificeerd door

Sinds 2008 gecertificeerd.

 

VERZEKERD.

verzonden met

 

Gratis vanaf € 250,00.

 

ADVIES.

van een expert

085 - 800 4321

Maandag t/m vrijdag

9:00 - 12:00 uur

We geven u graag advies.

Service & Garantie

Als consument heeft u het recht van twee jaar garantie op uw product, mits voldaan wordt aan de algemene voorwaarden. Op de garantietermijn geldt onverminderd de wettelijke regeling betreffende garantie en conformiteit. Mocht een product binnen de garantietermijn defect gaan, dan kunt u altijd rekenen op herstel of vervanging. Voor zakelijke aankopen geldt echter de fabrieksgarantie. Als u aanspraak wilt maken op de garantie, dan kunt u dit op twee manieren doen:
  • Contact met ons opnemen, en het product naar ons retourneren. Retourneren is mogelijk door het product goed verpakt en verzekerd naar ons te verzenden. U kunt het product ook op afspraak bij ons ter reparatie aanbieden, het is niet mogelijk om ter plaatse op de afhandeling te wachten i.v.m. de benodigde tijd voor onderzoek, testen en reparatie. Dit alles heeft één doel: het goed en definitief oplossen van de storing. Als u de originele verpakking, verzenddoos en opvulmateriaal bewaard en meebrengt kunnen wij het product op een goede manier verpakken en weer naar u terugsturen.Vergeet in beide gevallen niet het aanvraagformulier voor onderzoek en/of reparatie mee te zenden/brengen!
  • Direct contact opnemen met de fabrikant van het betreffende product zonder tussenkomst van ons. Door deze directe afhandeling bespaart u hiermee tijd en geld, want in veel gevallen bieden fabrikanten rechtstreeks (on-site) garantie aan of een gratis afhaal (pick-up) service. Wij willen hiermee echter niet onze verantwoordelijkheid afschuiven, dus u kunt altijd alsnog contact met ons opnemen.
Overige informatie over de garantieafhandeling kunt u vinden in ons aanvraagformulier voor garantie.
Klik hier en download instructies en het aanvraagformulier voor onderzoek en/of reparatie van uw PC.

Garantie vervalt indien het product in zijn geheel of gedeeltelijk voor het minen van cryptovaluta of voor andere blockchain toepassingen wordt ingezet.
Copyright © 2003 -   COMPUTERSAMENSTELLEN.NL