Winkelwagen Geen producten

ONZE SERVICE.

    Snel en gratis bezorgd!

    Advies bij samenstellen

    Kant en klaar geleverd

    3 jaar carry-in garantie

    Uit voorraad leverbaar

    Eigen technische dienst

 

VEILIG BETALEN.

Veilig en eenvoudig betalen.

 

KEURMERKEN.

Gecertificeerd door

Sinds 2008 gecertificeerd.

 

VERZEKERD.

verzonden met

 

Gratis vanaf € 250,00.

 

ADVIES.

van een expert

085 - 800 4321

Maandag t/m vrijdag

9:00 - 12:00 uur

We geven u graag advies.

Storing binnen garantie aanmelden

Indien uw bij COMPUTERSAMENSTELLEN.NL aangeschafte computer binnen de garantietermijn een storing heeft kunt u dit hieronder bij ons melden.
Wij zullen dan beoordelen hoe de storing verholpen kan worden (bijv. door ondersteuning op afstand of de computer naar ons retourneren)
en of u hiervoor gebruik kunt maken van de garantie. Storingen in de hardware worden binnen de garantietermijn kosteloos hersteld.
Storingen in software of veroorzaakt door software zijn uitgesloten van garantie en kunnen niet door ons verholpen worden.
COMPUTERSAMENSTELLEN.NL voert geen reparaties uit aan PC's waarvan de garantietermijn is verstreken. Raadpleeg hiervoor uw lokale computer-reparateur.

BELANGRIJK:
Om u te kunnen helpen is een duidelijke en gedetailleerde klachtomschrijving noodzakelijk.
Een klachtomschrijving zoals; Doet niets, Loopt vast, Werkt niet, Computer is traag, is niet voldoende! Een storing is altijd beter en gedetailleerder te omschrijven. Noteer bijvoorbeeld ook de exacte datum en tijd van meerdere momenten waarop de storing heeft opgetreden zodat we de logboeken kunnen raadplegen.
Zonder een gedetailleerde klachtomschrijving kunnen wij de oorzaak van de storing niet inschatten en daardoor de storing niet verhelpen.

Na ontvangst van uw melding wordt de storing door ons beoordeeld. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Copyright © 2003 -   COMPUTERSAMENSTELLEN.NL