Winkelwagen Geen producten

ONZE SERVICE.

    Snel en gratis bezorgd!

    Advies bij samenstellen

    Kant en klaar geleverd

    2 jaar carry-in garantie

    Uit voorraad leverbaar

    Eigen technische dienst

 

GESPREID BETALEN.

In 3 termijnen betalen.

 

KEURMERKEN.

Gecertificeerd door

Sinds 2008 gecertificeerd.

 

VERZEKERD.

verzonden met

 

Gratis vanaf € 250,00.

 

ADVIES.

van een expert

Stel uw vraag

Neem contact op

en stel uw vraag

We geven u graag advies.

Computers samenstellen. Zo doen we dat:

  Bepaal zelf de snelheid en mogelijkheden van uw nieuwe computer!
Op ComputerSamenstellen.nl kunt u eenvoudig, en geheel naar wens, een nieuwe computer samenstellen. Wij zullen deze vervolgens vakkundig voor u assembleren. Alle componenten worden gekozen op betrouwbaarheid, compatibiliteit en natuurlijk een goede prijs-kwaliteitverhouding. Hierdoor problemen voorkomen en bent u ervan verzekerd dat de computers die hier aangeboden worden van zeer goede kwaliteit zijn.
 
  Advies nodig bij het samenstellen? Neem alstublieft contact met ons op!
Wij helpen u graag bij het samenstellen van een maatwerk computer om er voor te zorgen dat u 100% tevreden bent met uw nieuwe computer. Neem daarom gerust contact met ons op voor vragen of een advies.
 
  Goede service, ook na de aanschaf:
Heeft u een vraag of probleem, neem dan gerust contact met ons op. Uiteraard worden alle computers met garantie geleverd, maar ook na de garantie kunt u vertrouwen op onze service. In sommige gevallen bevat een individueel onderdeel van de computer een langere fabrieksgarantie, wij helpen u dan ook graag om deze garantie bij de fabrikant te claimen.
 
  Gratis installatie van software:
Wij doen er alles aan om onze computers gebruiksvriendelijk te leveren. Daarom installeren wij gratis alle gelijktijdig aangekochte software zoals bijvoorbeeld Windows, Office, antivirus en de drivers van de computer voor zover dat mogelijk is.
 
  Drivers, patches en servicepacks:
Voor de beste performance en veiligheid installeren wij de best werkende drivers, patches en servicepacks. Wij experimenteren voortdurend op onze eigen systemen om de best werkende instellingen te vinden voor onze configuraties en voor uw nieuwe computer. Elke computer krijgt persoonlijke aandacht voordat die uitgeleverd wordt.
 
  Vakkundige assemblage:
Een computer goed assembleren is een vak, en een maatwerkcomputer assembleren is handwerk. Alle kabels worden netjes weggewerkt voor een optimale airflow en een opgeruimde computer.
 
  Zeer uitgebreide controle:
Een computer bestaat uit verschillende componenten en honderden onderdelen die zeer gevoelig zijn. Tijdens onze jarenlange ervaring hebben wij een checklist samengesteld waarmee wij de complete computer controleren om te voorkomen dat iets over het hoofd gezien wordt.
 
  Burn-In test:
Elke computer ondergaat een zeer uitgebreide testprocedure. Wij noemen het de burn-in test. In deze laatste en belangrijke fase van de assemblage wordt uw nieuwe computer aan een zware belasting onderworpen om eventuele fabricagefouten te ontdekken, en een optimale performance te garanderen.
 
  Bezorging:
U kunt uw bestelling naar wens afhalen of bij u thuis laten bezorgen. Om transportschade te voorkomen verzenden wij uw bestelling goed verpakt én verzekerd met PostNL.
 
Copyright © 2003 -   COMPUTERSAMENSTELLEN.NL